www.golfiq.se

- Vi gör din golf e
nklare!

Telefon/Fax: 0612-104 45    E-butik: www.shoppingiq.se 
Återfrsj: www.extrapro.se

Golf-katalog   Golf-produkter     Inlärning    Länkar    Om oss  
 

Lär dig att spara tid på golfbanan

Att spela golf under högsäsong eller under helgerna kan vara pressande för många. Förutom att försöka hålla ihop ditt eget spel måste du också se till att du håller speltempot som råder för dagen. Precis som en bra bilförare, så håller en bra golfspelare även uppsikt i backspegeln, det kan ju komma en snabbare boll bakom och då är det trivsammast för alla om den snabbare bollen får gå igenom. Oavsett om det är ett ledigt hål framför eller inte.

golftillbehörgolftillbehörpegga upp åt digspara-pengar

Många struntar i viktiga detaljer ute på banan, när de känner tidspress från bakomvarande bollar. Detta leder ofta till sämre score och sämre humör, för du vet att du hoppat över något viktigt. Allt detta leder ofta tilll längre speltid och mindre spelglädje. En god nyhet är att det finns enkla, billiga och smarta golftillbehör som kan effektivisera ditt spel ute på  golfbanan.

Bra golftillbehör gör att du sparar tid och slag ute på golfbanan! Det kan vara allt från att torka av golfbollen från smuts och dagg till att hålla golfskorna rena under för att få bättre grep etc. Ett problem som många har är också att de riskerar att få fula repor och bollmärken på sina värdefullaste golfklubbor, träklubborna, genom s.k. skymärken ovanpå klubbhuvudet, vilket både är irriterande (för ögat) och sänker 2:a-handvärdet på klubban rejält och gör att du ofta byter golfklubborna i förtid. Nu kan du enkelt och billigt "försäkra" din golfklubbor mot sådana märken.

Vi har ett antal smarta golftillbehör som spara både tid, slag ute på banan och pengar.

Hitta golftillbehör som sparar tid och slag på golfbanan

Här ser du några av våra golftillbehör som gör att du sparar både tid och slag på golfbanan:


Besök kategorin golf-tillbehör i butiken:
golf-tillbehör spara tid på golfbanan


första-sidan     golf-produkter     golf-artiklar      golfbutiken      återfrsj

Hemsida: www.golfiq.se
E-butik:
www.shoppingiq.se
Telefon: 0612-104 45
Copyright, all right reserved