www.golfiq.se

- Vi gör din golf e
nklare!

Telefon/Fax: 0612-104 45    E-butik: www.shoppingiq.se 
Återfrsj: www.extrapro.se

Golf-katalog   Golf-produkter     Inlärning    Länkar    Om oss  
 

Lär dig att slå rakare och bli av med din slice

De flesta golfare har ofta av och till problem med slicen, de har klubbhuvudet öppet vid bollträffen. Detta beror ofta på att de inte har fått rätt information om hur de skall svinga golfklubban eller så har de läst något golftips och försökt följa det. Ofta så tror man att man skall göra på ett sätt för att undvika slicen eller för att slå ett rakt slag. Men det visar sig ofta att genom att göra det man tror att man skall göra, så förstärker man bara slicen eller ökar chanserna att få en slice.

Våra instruktionsfilmer lär dig ett antal olika övningar för att du skall få rätt sving-känsla och bli av med din slice. Du lär dig också att förbättra din svingrörelse så att du slår både rakare och längre än tidigare.

 

golf-slå-rakaresluta-slicagolf-sluta-slicasluta-slica

Slå rakare och bli av med din slice ännu snabbare

För att bli av med slicen eller hooken, måste du ändra sin svingkänsla. Du måste få med hela kroppen i svingen istället för att bara händer och armar. Genom att använda sving-hjälpmedlet Rätt-timing lär du dig känslan för hur det skall kännas att ha högst hastighet på klubban vid bollträffen. Många slicare har  högst hastighet på klubbhuvudet en bra bit före bollträffen. Du lär dig på detta sätt bättre golf-timing, bättre kontroll och högre hastighet på klubbhuvudet. Med hjälp av Impact bagen förbättrar du klubbhuvudets position vid bollträffen, slicare har klubbhuvudet öppet, och svingspåret in mot bollen, slicaren kommer utifrån och in. Med Sving guiden hittar du rätt svingplan och start av nedsvingen.

Hitta svinghjälpmedel som hjälper dig bli av med slicen eller hooken

Här ser du några svinghjälpmedel som kan hjälpa dig bli av med slicen eller hooken:

Hitta golffilmer som hjälper dig sluta slica

Här ser du några golffilmer som kan hjälpa dig sluta slica:

Besök kategorin "slå rakare" i butiken: sluta slica eller hooka hjälpmedel
 

första-sidan     golf-produkter     golf-artiklar      golfbutiken      återfrsj
 

Hemsida: www.golfiq.se
E-butik:
www.shoppingiq.se
Telefon: 0612-104 45
Copyright, all right reserved