www.golfiq.se

- Vi gör din golf e
nklare!

Telefon/Fax: 0612-104 45    E-butik: www.shoppingiq.se 
Återfrsj: www.extrapro.se

Golf-katalog   Golf-produkter     Inlärning    Länkar    Om oss  
 

Lär dig slå längre och rakare som senior

När du börjar bli lite äldre, vare sig du är seniorgolfare eller inte, så blir man ofta lite stelare och mindre explosiv. När du blir senior och spelar golf, är det ännu viktigare än tidigare, att ha en enkel och fungerande svingrörelse. Om du inte har det, tappar du direkt mycket längd. Du kan inte på samma sätt lita på att du kan på kraft slå golf-bollen dit du vill, utan du måste ändra och förbättra din golf-teknik. Du måste lära dig att svinga mer med hela kroppen, då behöver du inte tappa någon längd alls på dina golfslag, utan du kan till och med slå längre än du gjort tidigare.

Vår instruktionsfilm om och för senior golfare lär dig att hålla igång din kropp på ett enkelt sätt, genom enkla övningar i koordination och smidighet. Du lär dig också en golfsving som ger dig både bra längd och kontroll. Du lär dig en sving som gör att du inte tappar någon längd utan tvärtom, du slår längre än tidigare. Du gör detta för att du lär dig att förenkla din sving och använda hela kroppen när du svingar klubban.  

 

seniorgolf-hjälpmedelseniorgolfseniorgolf-träningshjälpmedel

Slå längre och rakare ännu snabbare

Genom att använda sving-hjälpmedlet Rätt-timing lär du dig känslan för hur det skall kännas att ha högst hastighet på golfklubban vid bollträffen, dvs rätt golf-timing. Inte som många har, högst hastighet en bra bit före bollträffen. När du förbättrar din golf-timig så slår du både längre och rakare. Svingar du golfklubban Rätt-svingkänsla så känner du också att du inte kan påverka den med händerna, för att slå till bollen, på samma sätt som med en vanlig golfklubba. Kroppen lär sig då att inte slå till bollen, utan att slå igenom bollen. Rörelsen blir då mjukare och mindre ryckig och du maximerar din längd. Med Sving guiden hittar du rätt svingplan i svingen, vilket ger dig bättre vidd och hastighet. Bara för att nämna några hjälpmedel, se vidare nedan.

Hitta golftillbehör som uppskattas av seniorgolfare

Här hittar du några golf-tillbehör som uppskattas av många seniorgolfare:

Hitta golffilmer som uppskattas av seniorgolfare

Här hittar du några golffilmer som uppskattas av många seniorgolfare:

Hitta golfhjälpmedel som används av seniorgolfare

Här ser du några golfhjälpmedel som används av många seniorgolfare:

Besök kategorin senior-golf i butiken: seniorgolf tillbehör hjälpmedel golffilmer
 

första-sidan     golf-produkter     golf-artiklar      golfbutiken      återfrsj
 

Hemsida: www.golfiq.se
E-butik:
www.shoppingiq.se
Telefon: 0612-104 45
Copyright, all right reserved