www.golfiq.se

- Vi gör din golf e
nklare!

Telefon/Fax: 0612-104 45    E-butik: www.shoppingiq.se 
Återfrsj: www.extrapro.se

Golf-katalog   Golf-produkter     Inlärning    Länkar    Om oss  
 

Lära dig olika tricks och tips som sänker din score

Hur bra du är som golfare, visar sig ofta inte i ditt hcp utan om du tar en snitt-score på alla dina golf-rundor du gjort under en säsong. (Du kan ju räkna bort 4-5 st första för säsongen, innan du kommit igång). För att du skall kunna sänka din snitt-score, det kan vara från hcp 25 till hcp 15 eller från hcp 13 till hcp 7, måste du ofta förekla ditt spel på något sätt. Att förenkla något kräver kunskap om ämnet. Våra instruktionsfilmer är gjorda av pro:n som har en unik förmåga att göra det svåra lätt och enkelt. Det viktiga är inte ofta vad man säger utan hur man säger det. Deras metoder är också beprövade och fungerar utmärkt. Det är ingen ny och revolutionerande golfsving som lärs ut, utan en golfsving som är en "vanlig" sving. Det är sättet den lärs ut på och demonstreras på som är det nya. Övningarna som man får lär sig är också enkla och effektiva och påskyndar din inlärning av svingen.

Sänk din snitt-score genom bättre kunskap och medvetenhet

Metoderna som lärs ut är beprövade och har hjälpt golfare i USA mm i åratal att sänka sin snitt-score. De bygger på att du får ett minimalt antal saker att hålla reda på. Detta gör att du förenklar golfsvingen din högst avsevärt, du koncentrerar dig på det som är viktigt i rörelsen och inte på det som är oviktigt och rent av skadligt för din golfsving. Detta leder i slutändan till bättre sving-tempo, bättre bollträff, bättre självförtroende och bättre score.

För att sänka din snitt-score kan du också behöva öka din kunskap om hur du anpassar dig till väder och vind och golfbanans kondition. Du måste kanske förbättra kunskapen i hur du anpassar dig själv och din golfsving efter hur bollen ligger i gräset. Det kan  t ex vara nedförsläge och medvind. Kunskapen gör att du får mindre bogeys och dubbel-bogeys och fler par och birdies. Du kan också behöva lära dig hur du på bästa sätt investerar din tid på rangen, så att du får ut så mycket som möjligt av din tid. Det viktiga är inte mängden tid du lägger ned på rangen, utan att det du gör är riktigt och kommer till användning på banan.

Golffilmer

Här är några instruktionsfilmer som lär ut golftips och tricks som kan sänka din score:

Besök kategorin golftips och tricks i butiken: golffilmer golftips och tricks
 

första-sidan     golf-produkter     golf-artiklar      golfbutiken      återfrsj
 

Hemsida: www.golfiq.se
E-butik:
www.shoppingiq.se
Telefon: 0612-104 45
Copyright, all right reserved