www.golfiq.se

- Vi gör din golf e
nklare!

Telefon/Fax: 0612-104 45    E-butik: www.shoppingiq.se 
Återfrsj: www.extrapro.se

Golf-katalog   Golf-produkter     Inlärning    Länkar    Om oss  
 

Förbättra regelkunskaperna samt vett och etikett på golfbanan

Vilken sport har tjockare regelbok än golfsporten? Bara ett fåtal spelare behärskar samtliga regler, proffsen har alltid med sig ett antal profesionella domare när de spelar, som de kan rådfråga när de är osäker på regler och tolkningsfrågor. Men vi vanliga golfare har inte den förmånen, utan vi måste lära oss reglerna för att vi ska kunna dra nytta av olika regler, typ vid droppningar och mark under arbete (MUA).

Som med alla regler så måste du repetera reglerna ett antal gånger innan de sitter och vissa regler kan ändras eller tolkas annorlunda än tidigare. Du måste alltså hålla dig uppdaterad på nya regler (reviderad regelbok vart 4:e år) dagens regelbok gäller från 2004-2007.

Läs mer om: börja spela golf

Läs mer om:  vanliga golfregler som tolkas fel

 

golfregler

Det vanliga är att du lär sig efter ett tag de vanligaste golfreglerna, men du råkar ofta ut för situationer där du snabbt och enkelt kan spara flera slag på din score om du kan  golfreglerna bra. Eftersom vi ofta själv är vår egen domare när vi spelar golf, så kan du inte utnyttja reglerna till din fördel om du inte kan reglerna bra. Spelet blir också roligare när du kan reglerna, för då kan du hjälpa andra och du får en större förståelse för hela golfspelet.

Golfreglerna är många och ofta krångliga om du läser regelböcker och annat. Men nu kan du lära dig golfregler samt vett och etikett ute på golfbanan på ett roligt och lättsamt sätt tillsammans med dina vänner. Det har kommit ett svenskt golfspel, tärningsspel, där du med tärning, pjäser, chanskort och sedlar lär dig golfregler samt vett och etikett ute på golfbanan på ett roligt och lättsamt sätt.

Läs mer här: golfreglerna på ett lättsamare sätt


Besök kategorin golfregler i butiken:
golfregler vett och etikett

 

första-sidan     golf-produkter     golf-artiklar      golfbutiken      återfrsj

Hemsida: www.golfiq.se
E-butik:
www.shoppingiq.se
Telefon: 0612-104 45
Copyright, all right reserved