www.golfiq.se

- Vi gör din golf e
nklare!

Telefon/Fax: 0612-104 45    E-butik: www.shoppingiq.se 
Återfrsj: www.extrapro.se

Golf-katalog   Golf-produkter     Inlärning    Länkar    Om oss  
 

Lär dig att slå längre på golfbanan

Att slå långt inom golf är en stor fördel. Om du ökar slagländen med 10-20 meter på utslagen så blir golf banan en helt annan, en mycket lättare bana. Att kunna slå en lång drive är en av de allra viktigaste egenskaperna i modern golf. Då vet du att mycket av jobbet är gjort på hålet, du vet att par eller bättre är det troliga resultatet på hålet. Problemet är bara att vår föreställning om hur vi skall få högre hastighet på klubban etc är ofta helt felaktiga. Detta leder ofta till att vi låser kroppen och motarbetar våra egna syften. Detta leder till att vi slår både kortare och snedare när vi ska "ta i".

 

slå långtgolf-slå-långtgolf-slå-längrelång-drive

För att slå längre måste vi ofta ändra våra föreställningar om hur vi skall få högre hastighet på golf klubban, annars kommer inget att hända. Vi måste också få en golf-svingkänsla för hur det skall kännas i svingen när det är hög fart på klubban. Våra instruktionsfilmer visar vilka fel vi gör när vi försöker slå längre än vanligt, och hur du istället skall gå till väga för att lyckas. Du lär dig en sving du kan anpassa längden med, om du behöver kan du slå längre och om du vill kan du spela säkert och dra ned lite på längden.

Slå långt ännu snabbare

För att hitta rätt i svingen kan du påskynda inlärning med olika svinghjälpmedel, t ex Rätt-timing och Rätt-svingkänsla. Genom att använda sving-hjälpmedlet Rätt-timing lär du dig känslan för hur det skall kännas att ha högst hastighet på klubban vid bollträffen. Inte som många har, högst hastighet en bra bit före bollträffen. Du lär dig att slå både längre och rakare, när du förbättrar din golf-timing. Svingar du golfklubban Rätt-sving-känsla så känner du också att du inte kan påverka den med händerna, för att slå till bollen, på samma sätt som en vanlig klubba. Kroppen lär sig då att inte slå till bollen, utan att slå igenom bollen. Du lär dig då att inte spänna dig och hålla emot i träff-ögonblicket utan att vara avslappnad och snabb.

Hitta golffilmer som lär dig att slå längre

Här ser du några golffilmer som lär ut hur du ska slå längre:

Hitta svinghjälpmedel som lär dig slå längre

Besök kategorin "slå längre" i butiken: slå längre golfhjälpmedel golffilmer
 

första-sidan     golf-produkter     golf-artiklar      golfbutiken      återfrsj
 

Hemsida: www.golfiq.se
E-butik:
www.shoppingiq.se
Telefon: 0612-104 45
Copyright, all right reserved