www.golfiq.se

- Vi gör din golf e
nklare!

Telefon/Fax: 0612-104 45    E-butik: www.shoppingiq.se 
Återfrsj: www.extrapro.se

Golf-katalog   Golf-produkter     Inlärning    Länkar    Om oss  
 

Lär dig en enkel och naturlig sving

När du tittar på proffsen som spelar, så har nästan alla en enkel och effektiv golfsving. Det beror naturligtvis på hårt arbete, men också på att de fått rätt saker att tänka på i sin golf sving. De tänker på så lite som möjligt, ju mindre desto bättre,  för då kan golfsvingen fungera automatiskt. Golf svingen upplevs på detta sätt mer naturlig och effektivare eftersom hjärnan får styra rörelsen undermedvetet istället för att du hela tiden försöker styra kroppen med kommandon.

golfhjälpmedelgolffilmergolffilm

Se golffilmer som förenklar din golfsving

Det är ingen ny och revolutionerande golf sving som lärs ut, utan en golfsving som är en "vanlig" sving. Det är sättet golf svingen lärs ut på och demonstreras på som är det nya. Övningarna som man får lär sig är också enkla och effektiva och påskyndar din inlärningen av svingen högst avsevärt.

Genom att du koncentrera dig på det som är viktigt i svingen, då sker många andra saker helt automatiskt i svingen. Du lämnar över kontrollen till kroppen istället för att du själv försöker göra vissa saker. Kroppen (hjärnan) lärde dig att gå, utan att du behövde eller kunde beordra den att göra si eller så. Gör samma sak med din golfsving, då blir resultatet bättre.

Några golffilmer om golfsvingen:

Använd dig av bra golfhjälpmedel som påskyndar inlärningen av svingen

Hjärnan din använder olika former av kompensationer för att försöka rätta till olika fel som du har i svingen. Om du "alltid" ställer upp och siktar felaktigt så försöker kroppen efter en viss tid kompensera för ditt misstag allt för att du ska komma närmare målet. På det sättet så skapas det fel i svingrörelse som du inte har någon kontroll över, kompensationen som hjärnan gjorde var undermedvetet. Se alltid till att du har 100%-ig kontroll över din uppställning och sikte.

Genom att svinga golfklubban Rätt-svingkänsla påskyndar du inlärningen av en enklare och effektivare sving. Du lär dig att inte påverka klubban och att du måste ha bra balans hela tiden. Genom att svinga valfri golfklubbor med Sving Guiden hittar du rätt svingplan och kan slå bollar samtidigt. Du kan på ett enkelt sätt öka vidden i golfsvingen och förbättra bollträffen med Synkronisera Svingen. Har du problem att du lyfter huvudet och överkroppen i golfsvingen kan du använda Rotera runt ryggraden för att förenkla golfsvingen. Detta för att nämna några träningshjälpmedel.

Några golfhjälpmedel för golfsvingen:

Besök kategorin golfsvingen i butiken: golfhjälpmedel golftillbehör filmer
 

första-sidan     golf-produkter     golf-artiklar      golfbutiken      återfrsj
 

Hemsida: www.golfiq.se
E-butik:
www.shoppingiq.se
Telefon: 0612-104 45
Copyright, all right reserved